18 January 2023

Fundația Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară anunță continuarea implementării programului „Formarea personalului didactic din învățământul preuniversitar în domeniul financiar nebancar (FinTTT)”, acreditat în baza Ordinului Ministrului Educației și Cercetării nr. 3559/29.03.2021, și în anul 2024.

 FinTTT face parte din categoria programelor de formare profesională continuă furnizate de Fundația Institutul de Studii Financiare, în mod gratuit, pentru toate segmentele angrenate în piața financiară nebancară, în formatul unui curs care are drept grup țintă personal didactic din învățământul gimnazial care predă disciplina Educație socială. Programul de formare are 60 ore (30 ore online pe platforma Zoom şi 30 ore e-learning), oferind 15 credite de formare continuă pentru participanți. De la data acreditării 817 cadre didactice au participat la sesiunile programului FinTTT.

Programul include 3 module:

Consumatorul şi administrarea bugetului personal,

Produse de economisire – asigurări şi pensii private,

Produse de investiții – piața de capital

 ÎNSCRIERE

Cadrele didactice interesate se pot înscrie direct pe adresa de email finttt@isf.ro până pe data de 01 februarie 2024. Numărul participanților este limitat la 25 persoane / serie, în ordinea înscrierilor. În cazul depăşirii acestei limite, persoanele vor fi înscrise la următoarea serie disponibilă.

 

TESTIMONIALE

“Toate temele au fost realizate, prezentate la un înalt grad de profesionalism. Felicitări!”

“Prezentările trainerilor au fost bune, au oferit explicații, au dat exemple și au fixat cunoștințele.”

“Cursul mi-a oferit oportunitatea de a afla lucruri noi, toate au fost interesante, dar în special piața de capital.”

 

-