Image removed.

Programul de master Tehnici Actuariale (TACT) este organizat în parteneriat de ASE București și Institutul de Studii Financiare - parteneriat ce asigură o combinație de activități didactice și practice pentru cei care sunt interesați să lucreze în domeniul actuariatului. Invitații speciali sunt actuari și/sau manageri de risc cu experiență, din piața românească sau din piața internațională.  Programul se bucură de participarea ca și lectori a unor membri din cadrul Asociației Române de Actuariat.

Programul este modular, în fiecare semestru din cele patru de studiu, desfășurându-se 5 module, finalizate cu evaluare scrisă. Programul beneficiază de suportul companiilor de asigurări în ce privește primirea în stagii de practică a masteranzilor din anul II precum și de oferte de joburi avantajoase atât pentru participanții care lucrează în domeniu, dar și pentru cei care nu fac încă parte din acest domeniu.

TACT a fost fondat în anul 2005 și se bucură până în acest moment de 14 serii organizate, totalizând un număr de 470 de participanți.

Beneficiile acestui program sunt:

  • Abilitatea de a dezvolta competenţele necesare în urmarea unei cariere de actuar
  • Obținerea unei calificări profesionale cu recunoaștere internatională, cu perspective de carieră impresionante
  • Dezvoltarea cunoștiințelor necesare pentru gestionarea cantitativă a risculor de pe piaţa serviciilor financiare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul programului de master TACT.ASE.RO