06 February 2023

Informații generale despre proiect

Academia de Asigurări este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de UNSAR în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare (ISF) și constă într-o serie de module de instruire susținute de specialiști din domeniul asigurărilor.

Dintre echipele înscrise, prin intermediul unei preselecții, vor fi alese 10 echipe  a câte 3 membri. Membri echipelor vor avea oportunitatea să interacționeze și să învețe direct de la profesioniștii din domeniu, în cadrul modulelor de pregătire, și vor beneficia de acces gratuit la diverse evenimente organizate de UNSAR și ISF în 2023. Programul oferă participanților selectați în program oportunitatea de a-și pune în valoare cunoștințele obținute prin realizarea unui studiu de caz. În baza unei evaluări a studiilor de caz transmise, membrii echipelor câștigătoare vor primi câte un premiu.

Consultă regulamentul de la final pentru mai multe detalii. 

-

 

Mecanism de înscriere

  • Dacă vrei să faci parte din Programul Academia de Asigurări ediția a II-a, ai câțiva pasi simpli de parcurs:
  • Formează-ți o echipă împreună cu încă 2 colegi din cadrul Universității tale.
  • Vă alegeți un conducător/ purtător de cuvânt al echipei (unul dintre cei 3 membri) și o denumire pentru echipa formată.
  • Pregătiți-vă CV-urile. Trebuie să fie în format Europass.
  • Echipa trebuie să realizeze un eseu pe tema „Ce înseamnă pentru generațiile tinere un viitor sustenabil și cum credeți că pot asigurările contribui la crearea lui?”.*
  • Trimiteți CV-urile și eseul la adresa evenimente@isf.ro până la data de 23 februarie 2023 (ora 23:59)

*eseul trebuie să aibă maximum o pagină word, cu font Times New Roman de dimensiune 12, spațierea rândurilor cu 1.15.

Mai departe, eseurile echipelor înscrise vor fi evaluate de către o comisie. În urma evaluării, vom alege 10 echipe câștigătoare care vor participa la programul Academia de Asigurări ediția a II-a, unde specialiști din domeniul asigurărilor vor susține o serie de cursuri online excelente pentru viitorul vostru în acest domeniu. 

Ulterior parcurgerii modulelor Academiei de Asigurări, fiecare echipă, va realiza un studiu de caz pe o tema dată. În urma susținerii acestuia, vor fi alese 3 echipe câștigătoare.

 

Premii

În prima etapă vor fi acordate 30 de premii, câte un premiu pentru fiecare membru al echipei, format din: participarea în cadrul programului Academia de Asigurări, acces la diverse evenimente organizate de UNSAR și ISF în 2023.

În a doua etapă vor fi acordate 9 premii, câte unul pentru fiecare membru al echipei câștigătoare. Premile sunt oferite în funcție de locul ocupat de  către echipă, după cum urmează:

  • Locul I: un laptop pentru fiecare membru al echipei;
  • Locul  II: o tabletă pentru fiecare membru al echipei;
  • Locul III: o pereche de căști fără fir pentru fiecare membru al echipei.

 

 

Regulament

Află mai multe din regulamentul campaniei, disponibil AICI.