03 April 2024

Institutul de Studii Financiare și Autoritate de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Universitatea "Gheorghe Asachi" din Iași și vă invită în data de 22 aprilie 2024, ora 10:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF & Laboratorul Academic A.S.F. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul fraudelor şi social media în domeniul pieţei de capital.


Invitați speciali la sesiunea din 22 aprilie:

Ieronim ȘTEFAN – Coordonator al Departamentului de Educație Financiară din ISF

Vlad Gabriel NICOLĂESCU este economist, absolvent al Universității din București, doctor în Management și are o experiență de peste 16 ani în piața financiară, activând atât în sistemul bancar cât și în zona financiară nebancară. Din anul 2013 lucrează în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară ocupând mai multe poziții în structura instituțională. A absolvit un Master în domeniul financiar-bancar și este autor al unor articole de specialitate. A participat la activități didactice și a susținut prezentări în cadrul mai multor Universități din România. De asemenea,  a susținut prelegeri în cadrul mai multor conferințe și seminare.

Stefan MUSGOCIU - activează în piața de capital din anul 2007, inițial a fost jurnalist pe piața de capital la agenția de presă Mediafax, până în anul 2014, cand s-a alăturat echipei Bursei de Valori București.
A facut parte din echipele care au lansat doua dintre cele mai importante programe de educație financiară ale Bursei de Valori București.

-