18 January 2022
 

Academia de Asigurare este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de UNSAR în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare (ISF) și constă într-o serie de module de instruire susținute de specialiști din domeniul asigurărilor.

Dintre toți cei înscriși, prin intermediul unei preselecții, vor fi aleși 25 de participanți. Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze și să învețe direct de la profesioniștii din domeniu, în cadrul cursurilor organizate, şi vor beneficia de acces gratuit la diverse evenimente organizate de UNSAR și ISF în 2022. Programul mai oferă participanților selectați în program și oportunitatea de a-și valorifica cunoștințele obţinute prin realizarea unui studiu de caz pe echipe. În baza unei evaluări a proiectelor depuse, membrii echipei câștigătoare vor primi câte un laptop și un curs gratuit, ambele menite să îi ajute la începuturile din viața profesională.

Astfel, dacă vrei să descoperi dacă ți se potrivește o carieră în asigurări, ai ajuns unde trebuie! Află mai jos cum poți participa și nu uita să consulți regulamentul de la final pentru mai multe detalii.

Mecanism de inscriere

Dacă vrei să faci parte din Programul Academia de Asigurări, ai trei pași simpli de parcurs:

  1. Pregătește-ți CV-ul. Poate să fie în format Europass sau în orice alt format, ai libertatea să fii cât de creativ dorești.
  2. Realizează un eseu pe tema „Cum ar putea digitalizarea sa ajute un client al companiilor de asigurare?”*
  3. Trimite CV- ul și eseul la adresa  academia@unsar.ro  până pe 15 februarie 2022 (ora 23:59)

*eseul trebuie să aibă maximum o pagină, cu font Times New Roman de dimensiune 12.

Mai departe, înscrierea ta va fi evaluată de către o comisie și, dacă se numără printre cele mai reușite, vei intra într-o etapă de departajare unde vei participa la un interviu online. În urma interviurilor, vom alege 25 de câștigători care vor participa la programul Academia de Asigurări, unde specialişti din domeniul asigurărilor vor susține o serie de cursuri online excelente pentru viitorul tău în acest domeniu. Cei 25 de câștigători vor fi împărțiți în echipe de 5 și, mai departe, vor lucra în echipă pentru următoarea provocare.

După parcurgerea modulelor Academiei de Asigurări, fiecare echipă va realiza un studiu de caz pe o temă dată și, în urma evaluării comisiei, va fi aleasă o echipă câștigătoare. Fiecare dintre cei cinci membri ai echipei câștigătoare se va bucura de un curs gratuit ISF și un laptop.

Premii

În prima etapă vor fi acordate 25 de premii, câte un premiu format din: participarea în cadrul programului Academia de Asigurări, acces la diverse evenimente organizate de UNSAR și ISF în 2022, dar și acces gratuit la examenul de pregătire profesională inițială pentru intermediari în asigurări organizat de ISF.

În a doua etapă vor fi acordate 5 premii, câte un premiu format dintr-un curs gratuit organizat de Institutul de Studii Financiare și un laptop.

Regulament

Află mai multe din regulamentul campaniei, disponibil AICI.