25.06.2024 - 25.06.2024
Trainer
Rareș Medrega
Tip curs
Online
Grup țintă

Cursul se adreseaza persoanelor, manageri sau personal de execuție care doresc sa iși dezvolte abilitațile de negociere și influențare, utile in activitatea desfașurată.

Obiectivele cursului

La finalul programului participanții vor: 

1.Ști cum să atingă cele 4 obiective ale comunicării și cum să utilizeze cele 4 elemente-cheie ale influențării in cadrul negocierilor desfașurate
2. Cunoaște care este profilul lor de negociator și care sunt tipurile de negociere
3. Află care sunt comportamentele utilizate de catre negociatorii de succes și cum sa evite comportamentele neproductive intr-o negociere
4. Putea aplica metode și instrumente specifice fiecarei etape a procesului de negociere in cadrul unor exercitii și studii de caz.

Tematica

1. Elemente esențiale privind negocierea obiectivele comunicarii eficiente și componentele influențarii;
2.Tipuri de negociere și tipologii de negociatori 
3.Etapele procesului de negociere - metode și instrumente specifice fiecarei etape;
4.Tehnici de gestionare a obstacolelor in negociere
 

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen și suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum și certificatul de participare.

Detalii curs

Abilitățile de negociere sunt esențiale in atingerea obiectivelor și in obținerea resurselor interne și externe necesare desfașurării activității. Acest curs are ca scop dezvoltarea acestor abilitați.

Programul se va desfășura in data de 25 iunie 2024  în intervalul orar: 10.00-16.00

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

Rares este specialist în învățarea pentru adulți și prin ceea ce face doreste să contribuie la dezvoltarea personală a oamenilor care participă la programele de pregătire și la creșterea performanței companiilor cu care colaboreaza. Expertiza sa include consultanța în resurse umane si design-ul organizațional, managementul proiectelor, analiza comportamentală, managementul și vânzările. Îi place să găseasca soluții creative la probleme, il preocupă în mod special înțelegerea comportamentului uman și tehnologiile digitale aplicate în învățare. A coordonat echipa de traineri din Allianz-Țiriac și a implementat cu succes, programe de pregătire și consultanță de business pentru companii din diverse domenii. În prezent, coordoneaza activitatea de învățare și dezvoltare din A&D Pharma-Dr.Max Group.
Rares a colaborat cu Institutul de Studii Financiare încă de la crearea acestuia, în 2015. De-a lungul timpului, a susținut prin intermediul Institutului de Studii Financiare cursuri cu teme tehnice, precum și cursuri cu teme din sfera de dezvoltare a abilităților, participând în cadrul unor programe cum ar fi “Inițierea în constatarea și dimensionarea daunelor”, “Profesorul asigurat” sau “Scoala de vară”. 
Rares a coordonat o echipă de specialiști pentru crearea primei ediții din 2019 a Manualului Distribuitorului în Asigurări.

Preț cu TVA
475 RON
Enroll to course