08 March 2023

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu din București vă invită în data de 13 martie 2023, ora 12:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.


Invitați speciali la sesiunea din 13 martie:

Conf.univ.dr. Laura Elly NAGHI, Doctor în domeniul Finanţe - Asigurări cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor. A finalizat studii post-doctorale în cadrul ASE Bucureşti în domeniul asigurărilor. Are mai multe cărţi publicate în domeniul financiar, articole BDI şi participări la conferinţe internaţionale în mod frecvent. Trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) si profesori preuniversitari.

Cosmin Tudor – este director de dezvoltare al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) SA, este absolvent al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Facultatea de Stiinte Economice, Sectia de Marketing. Si-a inceput cariera in 1999 la compania de asigurari Asiban SA. Dupa preluarea companiei Asiban SA de catre Groupama Asigurari, a ocupat mai multe pozitii de senior management in cadrul acestei companii (director regional vanzari Bucuresti, director vanzari brokeri locali). Din 2019 este parte din echipa de conducere a PAID Romania unde este responsabil de distributie pentru cresterea portofoliului de locuinte asigurate dar si de politica de comunicare si marketing a companiei.

Daniela Ambrose - este absolventa a facultății de Sociologie şi Asistență Socială, Universitatea din Bucuresti, domeniul de studiu Resurse Umane si a masterului de Psihologie organizațională şi managementul resurselor umane. S-a alaturat echipei UNIQA in anul 2019, in calitate de Specialist Training si Dezvoltare Organizationala, unde a fost implicata in mai multe proiecte de HR care au rolul de a descoperi, dezvolta si antrena constant potentialul angajatilor.

 

-