28 September 2020

Institutul de Studii Financiare reîncepe organizarea sesiunilor de evaluare a specialiștilor constatare daune – proba practică, activitate derulată la sală și întreruptă de situația excepțională cauzată la nivel național de pandemia determinată de virusul SARS-CoV2.

Astfel, Institutul organizează proba practică în mediul online pentru persoanele care au absolvit proba teoretică și care doresc obținerea certificatului de competențe pentru ocupația specialist constatare daune.

Adaptarea modului de desfășurare a probei practice are ca scop protejarea sanitară a tuturor celor implicați în proces.

În acest context, dorim să vă facem cunoscut faptul că, începând cu data de 30 septembrie 2020, Institutul de Studii Financiare planifică candidații pentru proba practică, iar fiecare persoană programată urmează a fi informată în acest sens, inclusiv în ceea ce privește modalitatea de desfășurare a evaluării.

Totodată, informăm că, susținerea probei teoretice (testului de verificare a cunoștințelor) se realizează prin intermediul platformei ISF în ziua de miercuri, în intervalul orar 09:00 – 16:00, iar simularea examenelor cu componenta audio-video este disponibilă în ziua de vineri, în intervalul orar 09:00 - 14:00.

Certificare inițială SCD