16.07.2024 - 17.07.2024
Trainer
Adrian CODIRLAŞU
Tip curs
Online
Grup țintă

Angajații din departamentul de management al riscului din instituţiile financiare, conformitate, investiții, companii de asigurări și firme de investiţii, precum și alte persoane interesate.

Obiectivele cursului

Însușirea cunostințelor referitoare la implementarea factorilor ESG în activitatea de investiții.

Tematica

- Ce este ESG? 
- Cum se măsoara?
- Cum este încorporat în decizia de investiții?
- Obiectivele de mediu și sociale ale Uniunii Europene
- Care este impactul reglementărilor ESG asupra companiilor listate?
- Care este impactul reglementărilor ESG asupra firmelor de investiții?
- Raportare
- MiFID II

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen si suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si diploma de participare.

Detalii curs

Cursul intenţionează să ofere o introducere în aplicarea factorilor ESG în activitatea de investiții, a reglementărilor în acest domeniu, metodelor de măsurare și a celor mai bune practici în aplicarea factorilor ESG. De asemenea, în cadrul cursului se vor identifica, analiza şi ilustra cu exemple practice aspectele cheie implicate de această problematică.

Orarul cursului:

-16 iulie 2024: 18.00 - 21.00

-17 iulie 2024: 18.00 - 21.00

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

ADRIAN CODIRLAŞU, CFA, este un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în sistemul financiar.

Adrian deţine certificarea CFA din anul 2006 şi titlul de Doctor în Economie cu specializarea în finanţe internaţionale. Adrian are o experienţă de peste 11 ani în managementul riscului și de 5 ani ca Senior Options Dealer în sistemul bancar. Totodată, acesta este Profesor asociat al Şcolii Doctorale de Finanţe Bănci – DOFIN, în cadrul căreia predă materii precum piete financiare, instrumente derivate şi managementul riscului.

În ultimii 15 ani, Adrian a fost membru al Comitetului Director al CFA România, iar în perioada 2009 – 2011, precum și intre anii 2015 – 2020 a fost Preşedintele acestei asociaţii.

Între 2011-2013, Adrian a fost preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari - Bancari din România. De asemenea, Adrian a ocupat poziţia de Economist Senior în cadrul departamentul de cercetare din cadrul Băncii Naţionale a României pentru aproape 6 ani.

Preț cu TVA
475 RON
Enroll to course