06 February 2024

Informații generale despre proiect

Ajunsă la cea de-a III-a ediție, Academia de Asigurări este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de UNSAR- Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare în parteneriat cu ISF- Institutul de Studii Financiare și A.S.F. - Autoritatea de Supraveghere Financiară și constă într-o serie de module de instruire susținute de specialiști din domeniul asigurărilor.

Membrii echipelor înscrise vor avea oportunitatea să interacționeze și să învețe direct de la profesioniștii din domeniu, în cadrul modulelor de pregătire.

Programul oferă participanților selectați în program și oportunitatea de a-și pune în valoare cunoștintele obținute prin realizarea unui studiu de caz. În baza unei evaluări, ținând cont de modalitatea de întocmire a CV-ului și a scrisorii de intenție, de prezență și de implicare în cadrul modulelor de pregătire, 10 echipe vor fi selectate pentru a întocmi și susține live studiul de caz, urmând ca 3 dintre acestea să fie desemnate câștigătoare. Membrii echipelor câștigătoare vor primi fiecare câte un premiu.

Consultă regulamentul de la final pentru mai multe detalii. 

 

Mecanism de înscriere

Daca vrei să faci parte din Programul Academia de Asigurări- ediția a III-a, ai cațiva pași simpli de parcurs:

  • Formează-ți o echipa împreună cu încă 2 colegi din cadrul Universității tale.
  • Vă alegeți un conducător/ purtător de cuvânt al echipei (unul dintre cei 3 membri) și o denumire pentru echipa formată.
  • Pregătiți-vă CV-urile. Trebuie să fie în format Europass.
  • Pregătiți-vă o scrisoare de intenție (per echipă).*
  • Trimiteți CV-urile și scrisorile de intenție la adresa evenimente@isf.ro până pe 06 martie 2024 (ora 23:59)
  • Completati declarația de consimțământ urmărind link-ul 👉 https://www.surveymonkey.com/r/Declaratie-de-consimtamant-AdA-editia-a-III-a, până pe 06 martie 2024 (ora 23:59)

*scrisoarea de intenție trebuie să aibă maximum o pagină de word, cu font Times New Roman de dimensiune 12, spațierea rândurilor cu 1.15.

Mai departe, cv-urile și scrisorile de intenție ale membrilor echipelor înscrise vor fi evaluate de către o comisie. Echipele înscrise vor participa la programul Academia de Asigurări- ediția a III-a, unde specialiști din domeniul asigurărilor vor susține o serie de cursuri online excelente pentru viitorul participanților la acest program. 

După parcurgerea modulelor din program, 10 echipe vor fi selectate pentru a realiza un studiu de caz pe o temă dată. În urma transmiterii și susținerii acestuia, vor fi alese 3 echipe câștigătoare.

 

Premii

Vor fi acordate 9 premii, câte unul pentru fiecare membru al echipei câștigătoare. Premiile sunt oferite în funcție de locul ocupat de echipă, după cum urmează:

  • Locul I: un laptop pentru fiecare membru al  echipei;
  • Locul II: o tabletă pentru fiecare membru al  echipei;
  • Locul III: o pereche de căști fără fir pentru fiecare membru al echipei.

 

Regulament

Află mai multe din regulamentul campaniei, disponibil AICI.

-