19 Mai 2023

Institutul de Studii Financiare alături de East-European Center for Research in Economics and Business, International Network for Economic Research și Asociația Facultăților de Economie din România sunt parteneri ai Universității de Vest din Timișoara și Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor care organizează în perioada 8-9 iunie 2023Conferința Internațională ”Current Economic Trends in Emerging and Developing Countries” (TIMTED-2023), aflată la cea de-a VII-a ediție.

Această conferință reprezintă o oportunitate unică de a participa la un discurs științific de înaltă calitate și de a face schimb de idei și opinii cu privire la problemele sociale contemporane, cum ar fi globalizarea, mediul organizațional dinamic și dezvoltarea tehnologiilor digitale.

De asemenea, conferința încurajează cercetarea interdisciplinară întemeiată pe economie și afaceri, dar legată și de domenii precum sociologia, științele politice, psihologia, antropologia și tehnologiile digitale.

Institutul de Studii Financiare organizează un panel de educație financiară, intitulat CERCETAREA ȘTIINȚIFICĂ ȘI EDUCAȚIA FINANCIARĂ - FACTORI DE CREȘTERE A REZILIENȚEI FINANCIARE.

Mai multe detalii AICI.

-