18.01.2021 - 19.01.2021
Trainer
Dan Irimia
Tip curs
Online
Grup țintă
  • Constatatori de daune.

  • Personal cu atribuții în relații directe cu clienți și parteneri profesionali.

Obiectivele cursului
  • Furnizarea către participanți a unor căi de urmat pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare în împrejurări profesionale;

  • Înțelegerea de către participanți a beneficiilor unor atitudini și comportamente care permit o bună comunicare în viața profesională;

  • Dezvoltarea competențelor de comunicare privind furnizarea și obținerea de informații de bună calitate 

Tematica
  • Receptivitate și relaționare în comunicare;

  • Stiluri de comunicare și moduri de adaptare la stiluri diferite de comunicare;

  • Claritate și răspunsuri constructive;

  • Comunicare eficientă la telefon și prin mijloace electronice;

  • Recomandări ese

Investiție

Investitia include suport de curs online de tipul share screen si suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si diploma de participare.

Reduceri
15%
Detalii curs

Cursul va avea loc in intervalul orar 10,00 - 13,00

Modul IV - Comunicare eficientă. Tehnici de negociere. Managementul conflictelor - Pregătire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Curs cu aplicabilitate directă pentru comunicarea eficientă cu clienții și cu partenerii din activitatea profesională și dezvoltarea competențelor privind furnizarea și obținerea tuturor informațiilor relevante precum și privind cuprinderea în circuitul comunicațional a tuturor părtilor interesate / implicate. Se abordează modalități consacrate prin care comunicarea devine clară și constructivă precum și greșelile de evitat în comunicare. Cursul privește atât comunicarea față în față cât și comunicarea la telefon și prin mijloace electronice.

Participanților la acest curs li se vor aloca 4 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru specialiștii constatare daune.

Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Nr. de credite
4
Nr. de ore
3
Detalii Trainer

Dan Irimia dezvoltă oamenii și organizațiile având o experiență de vânzător și manager a unor echipe de vânzare în asigurări și peste 12 ani în training, fiind șeful departamentului de training într-o companie de asigurări.

Dan este trainer autorizat ANC, lector autorizat ASF, licențiat POINTS OF YOU – concept unic de coaching și inteligență emoțională.

Crede în dorința și în capacitatea oamenilor de a se autodepăși și în evoluția accelerată prin ghidare și suport. Dan este autorul cărții ”Fii Magicianul Vieții Tale! - O Metodă Inedită Pentru a-ți Construi Brandul Personal.”

Preț cu TVA
160 RON
Înscrie-te la curs