19.10.2023 - 20.10.2023
Trainer
Adrian CODIRLAŞU
Tip curs
Online
Grup țintă

Angajaţii din departamentul de management al riscului din instituţiile financiare, companii de asigurări şi firme de investiţii, precum şi alte persoane interesate.

Obiectivele cursului

Însușirea cunoștintelor referitoare la realizarea de investiții în instrumente cu venit fix. 

Tematica

-    Concepte de bază: cupon, denominare, opțiuni atașate
-    Evaluarea obligațiunilor
-    Curbe de randament, factorii determinanți ai formei și evoluției curbelor de randament
-    Impactul ratei de dobândă și a rating-ului asupra valorii instrumentelor cu venit fix
-    Administrarea portofoliilor de obligațiuni

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen si suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si diploma de participare.

Detalii curs

Cursul intenţionează să ofere o intelegere si o cunoastere a instrumentelor cu venit fix, in metodologiile de evaluare a acestor instrumente precum si in administrarea portofoliilor de instrumente cu venit fix. De asemenea, in cadrul cursului se vor identifica, analiza şi ilustra cu exemple practice aspectele cheie implicate de această problematică.

Orarul cursului:

- 19 octombrie.2023: 18.00 - 21.00

- 20 octombrie 2023  18.00 - 21.00

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

ADRIAN CODIRLAŞU, CFA, este un profesionist cu peste 20 de ani de experienta in sistemul financiar.

Adrian deţine certificarea CFA din anul 2006 şi titlul de Doctor în Economie cu specializarea în finanţe internaţionale. Adrian are o experienţă de peste 11 ani in managementul riscului si de cinci ani ca Senior Options Dealer in sistemul bancar şi este Profesor asociat al Şcolii Doctorale de Finanţe Bănci – DOFIN, în cadrul cărora predă materii precum piete financiare, instrumente derivate şi managementul riscului.

În ultimii 15 ani Adrian a fost membru al Comitetului Director al CFA România şi în perioada 2009 – 2011 precum si intre anii 2015 – 2020 a fost Preşedintele acestei asociaţii.

Intre 2011-2013 Adrian a fost preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari-Bancari din România. De asemenea, Adrian a ocupat poziţia de Economist Senior în cadrul departamentul de cercetare din cadrul Băncii Naţionale a României pentru aproape 6 ani.

Preț cu TVA
475 RON
Înscrie-te la curs