18.07.2024 - 19.07.2024
Trainer
Adrian CODIRLAŞU
Tip curs
Online
Grup țintă

Angajații din departamentul de management al riscului din instituţiile financiare, companii de asigurări şi firme de investiţii, precum şi alte persoane interesate.

Obiectivele cursului

Însușirea cunoșțintelor referitoare la tranzacționarea si utilizarea instrumentelor financiare derivate.

Tematica

-    Piețe și instrumente financiare derivate
-    Piața și contracte forward și futures
-    Piata de optiuni
-    Tipuri de opțiuni
-    Evaluarea optiunilor
-    Interpretarea indicatorilor de senzitivitate ai oțtiunilor
-    Strategii cu opțiuni
-    Opțiuni exotice
-    Piața și contractele swap

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen si suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si diploma de participare.

Detalii curs

Cursul intenţionează să ofere o intelegere si o cunoastere a instrumentelor derivate, in metodologiile de evaluare a acestor instrumente precum si in realizarea de strategii cu instrumente derivate. De asemenea, in cadrul cursului se vor identifica, analiza şi ilustra cu exemple practice aspectele cheie implicate de această problematică.

Orarul cursului:

- 18 iulie 2024, 18.00-21.00

- 19 iulie 2024, 18.00-21.00

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

ADRIAN CODIRLAŞU, CFA, este un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în sistemul financiar.

Adrian deţine certificarea CFA din anul 2006 şi titlul de Doctor în Economie cu specializarea în finanţe internaţionale. Adrian are o experienţă de peste 11 ani în managementul riscului și de 5 ani ca Senior Options Dealer în sistemul bancar. Totodată, acesta este Profesor asociat al Şcolii Doctorale de Finanţe Bănci – DOFIN, în cadrul căreia predă materii precum piete financiare, instrumente derivate şi managementul riscului.

În ultimii 15 ani, Adrian a fost membru al Comitetului Director al CFA România, iar în perioada 2009 – 2011, precum și intre anii 2015 – 2020 a fost Preşedintele acestei asociaţii.

Între 2011-2013, Adrian a fost preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari - Bancari din România. De asemenea, Adrian a ocupat poziţia de Economist Senior în cadrul departamentul de cercetare din cadrul Băncii Naţionale a României pentru aproape 6 ani.

Preț cu TVA
475 RON
Înscrie-te la curs