08.04.2024 - 09.04.2024
Trainer
Adrian CODIRLAŞU
Tip curs
Online
Grup țintă

Programul se adresează angajaților din departamentele de conformitate, de management al riscului din cadrul instituțiilor financiare, companiilor de asigurări şi firmelor de investiţii, precum şi altor persoane interesate.

Obiectivele cursului

Obiectivul principal al programului îl reprezintă însușirea de către participanți a cerințelor reglementărilor MiFID II, MiFIR și PRIIPS.

Tematica

1. Noul cadru de reglementare.

2. Guvernanța produselor.

3. Gestionarea conflictelor de interese.

4. Relația cu clientul (pre și post tranzacționare, testarea adecvării produselor, documentarea relației cu clientul).

5. Execuția tranzacțiilor (locuri de tranzacționare, best execution).

6. Raportarea tranzacțiilor.

7. Tratamentul inducement și research.

8. Sancțiuni.

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen și suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum și diploma de participare,

Detalii curs

În cadrul cursului vor fi abordate aspecte legate de noile cerințe introduse de reglementările MiFID II, MiFIR și PRIIPS.

Cursul va fi organizat online prin intermediul Zoom (prin două sesiuni de curs) în datele: 08.04.2024 - Sesiunea I, în intervalul orar: 18.00-21.00 și 09.04.2024 - Sesiunea II în intervalul orar: 18.00-21.00.

Acest tip de curs nu acoperă necesarul de formare profesională iniţială / continuă conform Regulamentelor ASF în vigoare pentru acest segment!

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

ADRIAN CODIRLAŞU, CFA, este un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în sistemul financiar.

Adrian deţine certificarea CFA din anul 2006 şi titlul de Doctor în Economie cu specializarea în finanţe internaţionale. Adrian are o experienţă de peste 11 ani în managementul riscului și de 5 ani ca Senior Options Dealer în sistemul bancar. Totodată, acesta este Profesor asociat al Şcolii Doctorale de Finanţe Bănci – DOFIN, în cadrul căreia predă materii precum piete financiare, instrumente derivate şi managementul riscului.

În ultimii 15 ani, Adrian a fost membru al Comitetului Director al CFA România, iar în perioada 2009 – 2011, precum și intre anii 2015 – 2020 a fost Preşedintele acestei asociaţii.

Între 2011-2013, Adrian a fost preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari - Bancari din România. De asemenea, Adrian a ocupat poziţia de Economist Senior în cadrul departamentul de cercetare din cadrul Băncii Naţionale a României pentru aproape 6 ani.

Preț cu TVA
475 RON
Înscrie-te la curs