18.08.2020 - 19.08.2020
Trainer
Adrian CODIRLAŞU
Tip curs
Online
Grup țintă

Programul se adresează angajaților din departamentele de conformitate, de management al riscului din cadrul instituțiilor financiare, companiilor de asigurări şi firmelor de investiţii, precum şi altor persoane interesate.

Obiectivele cursului

Obiectivul principal al programului îl reprezintă însușirea de către participanți a cerințelor reglementărilor MiFID II, MiFIR și PRIIPS.

Tematica

1. Noul cadru de reglementare.

2. Guvernanța produselor.

3. Gestionarea conflictelor de interese.

4. Relația cu clientul (pre și post tranzacționare, testarea adecvării produselor, documentarea relației cu clientul).

5. Execuția tranzacțiilor (locuri de tranzacționare, best execution).

6. Raportarea tranzacțiilor.

7. Tratamentul inducement și research.

8. Sancțiuni.

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen si suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si diploma de participare,

Detalii curs

În cadrul cursului vor fi abordate aspecte legate de noile cerințe introduse de reglementările MiFID II, MiFIR și PRIIPS.

Cursul va fi organizat online prin intermediul Zoom (prin doua sesiuni de curs) in datele: 18.08.2020 - Sesiunea , in intervalul orar: 18.00-21.00 si 19.08.2020 - Sesiunea II in intervalul orar: 18.00-21.00.

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

Adrian Codirlasu este un profesionist cu peste 20 de ani de experienta in sistemul financiar.

Adrian deţine certificarea CFA din anul 2006 şi titlul de Doctor în Economie cu specializarea în finanţe internaţionale. Adrian are o experienţă de peste 8 ani in managementul riscului si de cinci ani ca Senior Options Dealer in sistemul bancar şi este Profesor asociat al Şcolii Doctorale de Finanţe Bănci – DOFIN, în cadrul cărora predă materii precum piete financiare, instrumente derivate şi managementul riscului.

În ultimii 10 ani Adrian a fost membru al Comitetului Director al CFA România şi în perioada 2009 – 2011 a fost Preşedintele acestei asociaţii. Din decembrie 2015 Adrian este presedintele CFA Romania.

Intre 2011-2013 Adrian a fost preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari-Bancari din România. De asemenea, Adrian a ocupat poziţia de economist senior în cadrul departamentul de cercetare din cadrul Băncii Naţionale a României pentru aproape 6 ani.

Preț cu TVA
648.30 RON
Înscrie-te la curs