11.03.2020 - 12.03.2020
Trainer
ADRIAN CODIRLAŞU
Tip curs
Sală
Grup țintă

Programul se adresează angajaților din departamentele de conformitate, de management al riscului din cadrul instituțiilor financiare, companiilor de asigurări şi firmelor de investiţii, precum şi altor persoane interesate.

Obiectivele cursului

Obiectivul principal al programului îl reprezintă însușirea de către participanți a cerințelor reglementărilor MiFID II, MiFIR și PRIIPS.

Tematica

1. Noul cadru de reglementare.

2. Guvernanța produselor.

3. Gestionarea conflictelor de interese.

4. Relația cu clientul (pre și post tranzacționare, testarea adecvării produselor, documentarea relației cu clientul).

5. Execuția tranzacțiilor (locuri de tranzacționare, best execution).

6. Raportarea tranzacțiilor.

7. Tratamentul inducement și research.

8. Sancțiuni.

Investiție

Programul se va desfășura între orele 18:00-21:00.

Include: suport de curs, pauze de cafea, certificat de participare.

Detalii curs

În cadrul cursului vor fi abordate aspecte legate de noile cerințe introduse de reglementările MiFID II, MiFIR și PRIIPS.

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

CFA, PhD deține certificarea CFA din anul 2006 şi titlul de Doctor în Economie cu specializarea în finanțe internaționale. Adrian are o experiență de 4 ani ca Director al Departamentului Market Risk și Operational Risk în cadrul Unicredit Bank și de cinci ani ca Senior Options Dealer în cadrul ING Bank şi este Profesor asociat al Școlii Doctorale de Finanțe Bănci – DOFIN, al programului de masterat Managementul Sistemelor Bancare în cadrul cărora predă materii precum econometrie, instrumente derivate şi managementul riscului. În ultimii 8 ani Adrian a fost membru al Comitetului Director al CFA România şi în perioada 2009 – 2011 a fost Președintele acestei asociații. Din decembrie 2015 Adrian este președintele CFA România. Între 2011-2013 Adrian a fost președintele Asociației Analiștilor Financiari-Bancari din România. Adrian a ocupat poziția de economist senior în cadrul departamentul de cercetare din cadrul Băncii Naționale a României pentru mai mult de 5 ani.

Locatie
ISF
Preț cu TVA
678.30 RON
Înscrie-te la curs