02 Noiembrie 2023

Institutul de Studii Financiare (ISF) informează că examenele în sistem online și la sală se organizează până la data de 20 decembrie 2023 inclusiv. 
Organizarea examenelor de către ISF va fi reluată începând cu data de 16 ianuarie 2024.
Persoanele care dețin certificate de absolvire care expiră în perioada 20.12.2023 – 16.01.2024 trebuie să se asigure de menținerea valabilității certificatului înainte de data expirării acestuia.
Totodată, atenționăm că:
-    data de 31 decembrie a anului curent este data limită de înregistrare în Platforma ISF a dovezii de acumulare a creditelor de pregătire profesională continuă aferente anului 2023 pentru categoria distribuitor în asigurări și/sau reasigurări;
-    data de 30 noiembrie a anului curent este data limită de înregistrare în Platforma ISF a dovezii de acumulare a creditelor de pregătire profesională continuă aferente anului 2023 pentru categoria specialist constatare daune.
Vă rugăm să vă asigurați de înregistrarea creditelor anuale în contul dumneavoastră, astfel încât acestea să fie aprobate de către ISF în termenele de conformare prevăzute de metodologiile aplicabile în vigoare.

Pentru o bună înțelegerea a procesului de înregistrare a creditelor anuale, vă rugăm să consultați punctul 10. Înregistrarea creditelor anuale de pregătire profesională continuă din ghidul candidatului pentru utilizarea platformei ISF, document postat pe site-ul institutului, la adresa: https://www.isf.ro/ro/ghid-de-utilizare-platformei-isf