18 Aprilie 2022

Institutul de Studii Financiare a premiat, în calitatea sa de Partener al  Sesiunii de comunicări ştiinţifice, a studenților Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, 4 lucrări care au primit cele mai bune punctaje acordate pentru subiecte legate de piețe financiare nebancare.

Desfășurată în data de 16 aprilie 2022, sesiunea de comunicări științifice a fost dedicată studenților programelor de studii universitare de licență și de masterat din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Lucrările declarate câștigătoare au fost:

Premiul I – 1500 lei pentru lucrarea „Factori determinanți ai performanței fondurilor de pensii private din România în contextul epidemiei COVID-19” realizată de HARMASARU CRISTINA;

Premiul II – 1000 lei pentru lucrările: „Impactul anunțurilor privind lansarea vaccinurilor anti COVID-19 asupra pieței de capital: studiu de eveniment”, realizată de PASCAL PAULA, „Fundamentarea deciziei de investiție pe baza analizei tehnice și analizei fundamentale: studiu de caz” realizată de MATEI DAN PAVEL;

Premiul III – 500 lei pentru lucrarea „Impactul pandemiei de COVID-19 asupra eficienței piețelor de capital. Studiu empiric”, realizată de MAXIAN IUSTINA.

 


Felicitări câștigătorilor!

 

uaic