Institutul de Studii Financiare în calitatea sa de partener al Sesiunii Stiinţifice a studenţilor Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori ABC-ul lumii financiare oferă posibilitatea obținerii de premii studenților/masteranzilor ce vor elabora cele mai bune lucrări legate de pieţe financiare nebancare (Piețe financiare / Asigurări și pensii private/ Piață de capital).

Evenimentul se va desfășura în perioada 7 – 8 aprilie.

 

Premiile ce se vor acorda:

  • Premiu I – 1500 lei
  • Premiu II– 1000 lei
  • Premiu III – 500 lei

Lucrările premiate vor fi publicate în seria de ISF -  Working Papers (accesibilă companiilor și instituțiilor publice din domeniu) și pe canalele Social Media ale ISF (WWW.ISF.RO, Facebook, Instagram).

Grupul țintă îl constituie studenții din ani terminali, ciclul licență sau master, care vor deveni consumatori de servicii financiare dar și potențiali angajați în piețele financiare (asigurări, bănci, pensii private, investiții).

 

Înscrierea lucrărilor

  • Pașii necesari înscrierii la sesiunea științifică A B C – ul LUMII FINANCIARE

transmiterea rezumatului sau formei finale a lucrării (document Word conform Template rezumat / Template lucrare) până la data de 21 martie 2022, la adresa de e-mail abc@fin.ase.ro;

finalizarea lucrării conform cerințelor de redactare și transmiterea lucrării revizuite ca document Word, până la data de 02 aprilie 2022, la adresa de e-mail abc@fin.ase.ro.

  • Dupa finalizarea inscrierii lucrării se va primi un mesaj de confirmare a inregistrării.

 

Date de Contact

Pentru informatii privind Sesiunea stiintifica a studentilor A B C – ul LUMII FINANCIARE va rugam sa trimiteti e-mail la abc@fin.ase.ro.

 

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul de mai jos.

http://www.fin.ase.ro/sesiunea_stiintifica_2022/index.asp

 

 

-