18.06.2024 - 18.06.2024
Trainer
Rareș Medrega
Tip curs
Online
Grup țintă

Cursul se adreseaza persoanelor, manageri sau personal de executie care doresc sa isi dezvolte abilitatile de realizare a prezentărilor în public, utile in activitatea desfasurata.

Obiectivele cursului

La finalul programului participantii vor: 
1.Cunoaște procesul de prezentare, precum și regulile de baza ale unei prezentari în public de impact;
2.Putea susține mai multe tipuri de prezentari de impact adaptate mai multor categorii de public;
3.Putea utiliza cu succes un bogat bagaj de tehnici de autocontrol, de convingere a unui public de genul unui comitet de decizie sau public numeros
4.Vor avea acces la instrumente de auto-dezvoltare a abilităților de prezentare.

Tematica

1.Premisele unei prezentări de impact
2.Abilitățile esențiale ale unui speaker 
3.Cum pregătesc o prezentare
4.Cum susțin o prezentare
5.Tips & Tricks

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen și suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum și certificatul de participare.

Detalii curs

Cursul de „Tehnici de Prezentări în public” va avea o desfășurare care combină transmiterea interactivă a ideilor de catre trainer cu prezentările făcute de către participanți, astfel încât fiecare concept și idee să fie aplicate în practică.Cele mai importante oportunități din viața noastră sunt legate de o prezentare în public: susținerea unui proiect în fața unui comitet de decizie, a unei sedințe interne, a unui speech în cadrul unei conferințe sau a unui eveniment intern, negociere cu reprezentanții unei companii. 

Programul va avea urmatorul orar:

- 18 iunie 2024 – 6 ore  intrevalul orar 10.00-16.00

Nr. de ore
6
Detalii Trainer

Rares este specialist în învățarea pentru adulți și prin ceea ce face doreste să contribuie la dezvoltarea personală a oamenilor care participă la programele de pregătire și la creșterea performanței companiilor cu care colaboreaza. Expertiza sa include consultanța în resurse umane si design-ul organizațional, managementul proiectelor, analiza comportamentală, managementul și vânzările. Îi place să găseasca soluții creative la probleme, il preocupă în mod special înțelegerea comportamentului uman și tehnologiile digitale aplicate în învățare. A coordonat echipa de traineri din Allianz-Țiriac și a implementat cu succes, programe de pregătire și consultanță de business pentru companii din diverse domenii. În prezent, coordoneaza activitatea de învățare și dezvoltare din A&D Pharma-Dr.Max Group.
Rares a colaborat cu Institutul de Studii Financiare încă de la crearea acestuia, în 2015. De-a lungul timpului, a susținut prin intermediul Institutului de Studii Financiare cursuri cu teme tehnice, precum și cursuri cu teme din sfera de dezvoltare a abilităților, participând în cadrul unor programe cum ar fi “Inițierea în constatarea și dimensionarea daunelor”, “Profesorul asigurat” sau “Scoala de vară”. 
Rares a coordonat o echipă de specialiști pentru crearea primei ediții din 2019 a Manualului Distribuitorului în Asigurări.

Preț cu TVA
475 RON
Înscrie-te la curs