21.09.2023 - 21.09.2023
Trainer
Dorel Lăcătuș
Tip curs
Online
Grup țintă

Școala de Asigurări este un eveniment adresat în special ocupațiilor reglementate la nivelul sectorului asigurări, domeniul distribuției de asigurări și/sau resigurări, fiind însă util şi altor persoane interesate, oferind sesiuni cu valoare adăugată pentru participanţi.

Obiectivele cursului

Pornind de la obiectivele ISF cu privire la organizarea de activități de informare în domeniul financiar de tipul: seminariilor, conferințelor și colocviilor, schimburilor de experiență, sesiunilor științifice interne sau cu participare internațională, în domeniul asigurărilor, pensiilor private, instrumentelor și investițiilor financiare și intermedierii în aceste domenii, am identificat necesitatea organizării unui eveniment care să aducă la aceeași masă practicieni și teoreticieni din aceste domenii de activitate.

Tematica

Tema evenimentului este "Tehnici de vânzare. Captarea Atenției și Rezolvarea Obiecțiilor: Locuințe, Sănătate, Viață!".

Evenimentul din acest an va avea loc la Hotel Central, Ploiești.

Agenda evenimentului 

  • 9:30-10:00 - Welcome coffee și înregistrarea participanților;
  • 10.00-11:30 - Prima parte;
  • 11:30-11:45 - Pauză de cafea;
  • 11:45-13:15 - Partea a II-a/final.
Investiție

Acces gratuit pentru persoanele înscrise în Registrul intermediarilor.

Detalii curs

Școala de Asigurări 2023 este un eveniment gratuit, aflat la a șasea ediție, care este adresat în special persoanelor din domeniul distribuției de asigurări și/sau reasigurări, fiind însă util şi altor persoane interesate de sesiuni cu valoare adăugată. Numărul de locuri la acest eveniment este limitat.

Nr. de ore
3
Detalii Trainer

Activează în domeniul educaţiei pentru adulţi. Este lector acreditat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, are o experienţă de peste 25 ani în industria de asigurări şi a ocupat poziţii de manager regional şi naţional în acest domeniu. În perioada 2016-2022 a fost lector asociat în cadrul Facultății de Psihologie a Universității București.

A absolvit Academia Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu, Facultatea de Științe Militare și Informații şi cursurile masterului Sănătate Ocupaţională şi Performanţa Resursei Umane, din cadrul Facultăţii de Psihologie a Universitaţii Bucureşti. 
 

Înscrie-te la curs