14 Mai 2020

ISF împreună cu UNSAR, PRBAR, UNSICAR îşi propune să continue organizarea  evenimentului “Școala de Asigurări” în data de 28 mai - un eveniment care oferă posibilitatea de înscriere la sesiuni interactive, în online, pentru persoanele care doresc să se perfecţioneze sau care doresc să-şi actualizeze cunoştinţele legate de activitatea de distribuţie / activitatea de asigurări.

Scoala de Asigurări este un eveniment adresat în special profesiilor menţionate de norme şi regulamente în asigurări (distribuitori de asigurări), fiind deschis şi altor persoane interesate, oferind sesiuni cu valoare adăugată pentru participanţi dar şi posibilitatea de obţinerea a 20 credite pentru anul 2020 .

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul unei zile şi va include o succesiune de  5 sesiuni interactive, dezvoltând tematici atractive pentru persoanele care lucrează în domeniu. Participarea la aceste sesiuni (organizate pe o platforma online) se va face în ordinea înscrierii în limita a 30 de locuri pentru a asigura  calitatea activităţii de instruire. Participarea la aceste sesiuni este oferită gratuit persoanelor care lucrează în distribuţie (calitate confirmată de înscrierea din contul existent pe platforma ISF).

Înscrierile vor fi disponibile începând cu date de 18 mai 2020. Vă rugăm să urmăriți site-ul www.isf.ro pentru a vă putea înregistra.

Scoala de asigurari