10 Septembrie 2021

Institutul de Studii Financiare organizeaza in parteneriat cu PRBAR a IV-a editie a Scolii de Asigurari miercuri 22 septembrie 2021 - un eveniment de traditie adresat în special ocupațiilor reglementate la nivelul sectorului asigurări, domeniul distribuției de asigurări și/sau resigurări, fiind însă util şi altor persoane interesate, oferind sesiuni cu valoare adăugată pentru participanţi.

Atelierul practic de Comunicare si leadership remote, organizat in Mamaia, hotel Iaki, isi propune sa aduca intr-o maniera interactiva subiecte legate de coordonarea si transmiterea unui obiectiv intra-si inter- echipe, strategii de convingere si influentare, adaptare si rezilienta in noul normal.

Editia din acest an a Scolii de Asigurari este sustinuta  de Alin Comsa -  fondator al companiei de training All in Trust Attitude. Specialist în relații publice și comunicare, pasionat de tot ce poate cuprinde domeniul educație și învățare, Alin folosește în training o experiența de business în asigurări și banking acumulată în peste 25 de ani de activitate.
Având o experientă practică în vânzări și în mangementului echipelor, introduce în cursurile sale  informații din cele mai diverse domenii – negociere, literatură, cultură-artă, NLP, comunicare, inteligență emoțională, istorie, leadership sau filozofie. Expunerile sale creative și inedite sunt construite în așa fel încât informațiile livrate să fie  ușor de aplicat atât în viața profesională cât și în cea personală.

Mai multe detalii privind acest eveniment puteti obtine la evenimente@isf.ro

 

Scoala de asigurari 2021