03 Aprilie 2024

Institutul de Studii Financiare și Autoritate de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia vă invită în data de 16 aprilie 2024, ora 14:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF & Laboratorul Academic A.S.F. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul fraudelor online, abordărilor comportamentale ale investiţiilor şi comportamentul investitorilor.


Invitați speciali la sesiunea din 16 aprilie:

Ieronim ȘTEFAN – Coordonator al Departamentului de Educație Financiară din ISF

Vlad Gabriel NICOLĂESCU este economist, absolvent al Universității din București, doctor în Management și are o experiență de peste 16 ani în piața financiară, activând atât în sistemul bancar cât și în zona financiară nebancară. Din anul 2013 lucrează în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară ocupând mai multe poziții în structura instituțională. A absolvit un Master în domeniul financiar-bancar și este autor al unor articole de specialitate. A participat la activități didactice și a susținut prezentări în cadrul mai multor Universități din România. De asemenea,  a susținut prelegeri în cadrul mai multor conferințe și seminare.

Kristof KONDRATManager Regional în cadrul companiei BT Asset Managmement SAI SA din martie 2023. Kristof a urmat cursurile facultății de Business din Cluj Napoca. A început să cochetezee cu investițiile încă din tinerețe, urmând ca în 2017 să își deșchidă primul cont de tranzacționare la un broker local. Începând din 2018 a avut și un videoblog, cu numele “Minutul financiar” unde promova educația financiară pe înțelesul studenților cu videoclipuri scurte. Din martie 2021 ocupă funcția de Broker de Acțiuni. Aici a luat parte în procesul de listare a companiilor și în plasamentele private.

-