12 Martie 2024

Institutul de Studii Financiare și Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara vă invită în data de 26 martie 2024, ora – 11:20 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF & Laboratorul Academic ASF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.


Invitați speciali la sesiunea din 26 martie:

Paul DUMITRU lucrează în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, Serviciul de Monitorizare și Educație Financiară. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a peste 20 de ani (din care 15 ani în asigurări) domnul Dumitru a lucrat pentru diverse companii multinaționale și locale în servicii financiare corporative și antreprenoriale unde a deținut mai multe poziții manageriale atât la nivel local cât și regional (în Europa Centrala și de Est). Este absolvent, șef de promoție, al Politehnicii din București, deține un doctorat din partea Manchester Metropolitan University (UK), un MBA (ASE / University of Ottawa) și este Chartered Property and Casualty Underwriter, o certificare în asigurări din partea The Institutes (US).

Laurențiu RIVIS este în prezent, Director în cadrul Lion Capital SA (fosta SIF Banat-Crișana) și vicepreședinte la Depozitarul Central. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad (promoția 2002). Lucrează și are o experiență în piața de capital de aproape 20 de ani.

 

-