04 Aprilie 2024

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea din București vă invită în data de 11 aprilie 2024, ora – 14:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.

Evenimentul estededicat studenților Universității din București și va avea loc în cladirea Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, parter, amfiteatrul 6.

Coordonatorul de program din universitate este domnul Lect. Univ. dr. Cătălin GRĂDINARU.


Invitați speciali la sesiunea din 11 aprilie:

Claudia CONSTANTINESCU – Specialist educație financiară din cadrul Institutului de Studii Financiare.

Dan POPOVICI - CEO OTP Asset Management România SAI SA. Cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul piețelor de capital, Dan a fost implicat în numeroase proiecte privind structurarea ofertelor publice de valori mobiliare, cum ar fi acţiuni, obligaţiuni corporative şi municipale și de asemenea, în administrarea fondurilor de investiții. Ca CEO al OTP Asset Management România, acesta este responsabil de dezvoltarea strategiei companiei pe termen mediu şi lung, fiind implicat activ în proiectele pe care aceasta le desfăşoară. Dan a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti, specializarea “Inginerie Economică” şi studiile postuniversitare de Master în “Management Financiar şi Pieţe de Capital” în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

-