09 Martie 2022

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea din Craiova vă invită în data de 7 aprilie 2022, ora 10:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.


Invitați speciali la sesiunea din 7 aprilie:

Conf.univ.dr. Laura Elly NAGHI, Doctor în domeniul Finanţe - Asigurări cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor. A finalizat studii post-doctorale în cadrul ASE Bucureşti în domeniul asigurărilor. Are mai multe cărţi publicate în domeniul financiar, articole BDI şi participări la conferinţe internaţionale în mod frecvent. Trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) si profesori preuniversitari.

Ileana BOTEZ este unul dintre pionierii pieței de capital din România, având peste 25 ani experiență în acest domeniu. Din 1995 lucrează la Bursa de Valori București, activând la BVB ca secretar general al societății, coordonând ca și director activitatea de admitere la tranzacționare a societăților pe piețele administrate de Bursă și a intermediarilor la tranzacționare, relația cu acționariatul societății, activitatea de marketing, comunicare și relații internaționale specifice acestui domeniu, precum și în cea de guvernanță corporativă, contribuind la implementarea proiectului Codului de Guvernanță Corporativă al BVB. În prezent coordonează activitatea de admitere la tranzacționare, precum și programul de educație financiară „Fluent în Finanțe”. Este absolventă a MBA Româno-Canadian, specializarea Finanțe, a Facultății de Finanțe și Bănci a ASE, a Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine Dimitrie Cantemir, precum și trainer atestat de ANC. Este membru în Consiliul Consultativ al Facultății de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori. Din 2020 este doctorand la Academia de Studii Economice, Școala Doctorală Finanțe, cu o temă în domeniul guvernanței corporative.

Daniela AMBROSE - este absolventa a facultății de Sociologie şi Asistență Socială, Universitatea din Bucuresti, domeniul de studiu Resurse Umane si a masterului de Psihologie organizațională şi managementul resurselor umane. S-a alaturat echipei UNIQA in anul 2019, in calitate de Specialist Training si Dezvoltare Organizationala, unde a fost implicata in mai multe proiecte de HR care au rolul de a descoperi, dezvolta si antrena constant potentialul angajatilor.

Daniel SZOCS, Associate Broker in Departamentul Corporate al Otto Broker, are o experienta de peste 12 ani in domeniul asigurarilor.  A absolvit  Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor la Universitatea Transilvania din Brasov.  Si-a inceput cariera in domeniul asigurarilor in Departamentul Retail, unde a crescut constant pana la nivelul de Manager Zonal in cadrul Otto Broker.  In 2018 a acceptat provocarea de a se reloca in Bucuresti si de a lucra in Departamentul Corporate, pe zona de business development. Asigurarile de Credit Comercial si cele Agricole sunt principalele arii in care s-a specializat, dar fiind un pasionat de tehnologie, a adaugat si Raspunderi Profesionale IT in zone lui de interes.

 

-