10 Aprilie 2024

Institutul de Studii Financiare și Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Universitatea Danubius din Galaţi vă invită în data de 16 aprilie 2024, ora 15:30 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF & Laboratorul Academic A.S.F. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul investiţiilor inteligente şi piaţa asigurărilor.


Invitați speciali la sesiunea din 16 aprilie:

Ieronim ȘTEFAN – Coordonator al Departamentului de Educație Financiară din ISF

Paul DUMITRU lucrează în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, Serviciul de Monitorizare și Educație Financiară. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a peste 20 de ani (din care 15 ani în asigurări) domnul Dumitru a lucrat pentru diverse companii multinaționale și locale în servicii financiare corporative și antreprenoriale unde a deținut mai multe poziții manageriale atât la nivel local cât și regional (în Europa Centrala și de Est). Este absolvent, șef de promoție, al Politehnicii din București, deține un doctorat din partea Manchester Metropolitan University (UK), un MBA (ASE / University of Ottawa) și este Chartered Property and Casualty Underwriter, o certificare în asigurări din partea The Institutes (US).

Roxana BĂLUȚĂ - Coordonator Programe și Specialist Asigurări Viață și Sănătate în UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România și are o carieră de peste 15 ani în asigurări, din care 8 ani de experiență extinsă în remodelarea și îmbunătățirea proceselor operaționale, dar și în dezvoltarea de produse de asigurare. Înainte de se alătura asociației profesionale a asigurătorilor, Roxana a fost responsabilă de managementul proiectelor în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute companii din industrie. În prezent, Roxana gestionează mai multe programe în cadrul UNSAR, coordonând totodată activitatea grupului de Marketing, Comunicare și PR, a celui de Digitalizare și Inovație, dar și Secțiunea Asigurări de Viață și Sănătate. 

-