10 Martie 2021

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea "Valahia" din Târgoviște vă invită în data de 19 martie 2021, ora 10:00 la Seminarul de Perfecționare vocațională SmrtFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.


Invitați speciali la sesiunea din 19 martie:

Conf. univ. dr. Laura Elly NAGHI, doctor în domeniul Finanţe - Asigurări cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor. A finalizat studii post-doctorale în cadrul ASE Bucureşti în domeniul asigurărilor. Are mai multe cărţi publicate în domeniul financiar, articole BDI şi participări la conferinţe internaţionale în mod frecvent. Trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) si profesori preuniversitari.

Mihaela Badea are o experiență vastă în training, management, asigurări și presă. S-a format în companii de top și spune că motivația îi vine din interacțiunile sociale și din rezultate de calitate. Încurajează învățarea prin experiență, într-un cadru deschis și activ și spune că cel mai bine învață atunci cand îi învață pe alții. Mihaela e  Manager Training și Dezvoltare Organizațională la Groupama Asigurări, companie în care a avut mai multe roluri în zonele de training, consultanță, recrutare și coordonare.

Alexandra Ioana BONTAȘ, economist, doctor în domeniul Economie-Finanțe, a început cariera în domeniul financiar în anul 2003. Având o experiență de peste 17 ani în piață financiară, îmbinând experiența didactică cu cea profesională, a susținut cursuri în cadrul unor centre universitare, este autoarea mai multor articole de specialitate publicate în reviste cotate ISI, a participat și susținut prelegeri la diferite conferințe, la nivel național și internațional. Este membră a echipei de educație financiară a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), reprezentând Autoritatea la diferite evenimente și în cadrul mai multor programe dedicate acestui domeniu. 

Vlad Gabriel NICOLĂESCU este economist, absolvent al Universității din București, doctorand în domeniul Management și are o experiență de peste 13 ani în piața financiară, activând atât în sistemul bancar cât și în zona financiară nebancară. Din anul 2013 lucrează în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară ocupând mai multe poziții în structura instituțională. A absolvit un Master în domeniul financiar-bancar și este autor al unor articole de specialitate. A participat la activități didactice și a susținut prezentări în cadrul mai multor Universități din România. De asemenea,  a susținut prelegeri în cadrul mai multor conferințe și seminarii.

-