-
Despre
Vorbitori

Institutul de Studii Financiare (ISF) în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) organizează un eveniment unic adresat studenților UAIC și elevilor din Iași.

Noaptea Albă a Universităților este un eveniment special, care se va desfășura fizic în sediul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, între orele 18.00 și 21.00.

Evenimentul organizat în parteneriat cu A.S.F. și suportul mai multor universități va cuprinde o serie de activități de tip edutainment de educație financiară, întâlniri cu personalități din mediul academic și de business, traininguri pentru dezvoltare personală, prezentări ale instituțiilor din domeniul financiar nebancar, proiecții educaționale - sesiuni ce au în medie 30-40 minute. Evenimentul este dedicat studenților UAIC din Iași, precum și elevilor claselor a XI-a și a XII-a din licee. Toate acestea vor fi organizate simultan, în diferite săli și amfiteatre, participanții având ocazia de a lua parte la acest program variat care le dă posibilitatea de a interacționa cu profesioniști din diferite domenii și de a acumula cunoștințe utile dezvoltării lor personale și profesionale.

Una din activitățile organizate în amfiteatru (tip main stage) este interacțiunea cu personalități din diferite domenii.

Participanții la acest program au oportunitatea de a primi un plus de valoare educațională, un semnificativ aport la bagajul de cunoaștere, bucurându-se de prezența unor personalități de marcă ale mediului financiar românesc, printre care:

 

Horia GUSTĂ – Președinte AAF

Răzvan VASILE – Fondator MBA Kids - prezentarea din cadrul evenimentului DESCARCĂ AICI

Mirela PINTILIE - Agency Manager NN Asigurări de Viață

David PETREA – Co-Fondator MBA Kids

 

Mai multe detalii despre eveniment AICI.

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

PROGRAM NOAPTEA ALBA

 

Horia GUSTĂ

Președinte AAF

Director la Departamentului Juridic in cadrul SAI Muntenia Invest SA din aprilie 2021, Director General al Certinvest Societate de Administrare a Investițiilor din anul 2010 pana in aprilie 2021. Prezent pe piața de capital din România din anul 2000, activand in urmatoarele domenii: administrarea Investitiilor, in calitate de Consilier Juridic, control intern si conducator al SAI Certinvest; intermediere financiara, prin functiile detinute (Consilier Juridic si Membru al Consiliului de Administrație) in cadrul Intercapital Invest; leasing, ca Senior Legal Advisor in cadrul International Leasing. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Bucuresti.

Răzvan VASILE

Fondator & Head Coach MBAKids

Din anul 1994, Răzvan Vasile este creditat ca pionier al primelor startup-uri software românești, în special în domeniile software-ului de management de tip ERP, CRM, BI și HR. La doar 20 de ani, raporta situația liderului mondial în construcții, de la acea vreme, direct la Bursa din New York, cu ajutorul soluțiilor IT dezvoltate de compania sa. Ulterior, a fost implicat în dezvoltarea de soluții specifice de raportare către Fondul Monetar Internațional și în strategii de structurare a unor sisteme naționale fiscale și de colectare de taxe.

În materie de coaching, sunt peste 16 ani de când, intensiv și voluntar, Răzvan Vasile se ocupă de copii și adolescenți ca mentor și life coach. Acesta spunea că „este nevoie de o educație de înaltă calitate pentru toți copiii, care să îi învețe cum să gândească pozitiv, cum să își stabilească obiectivele, cum să își urmeze pasiunile și cum să își atingă potențialul maxim”.

Fiind și cetățean australian, a condus, din postura de CEO, companii globale și multinaționale din industria IT, în principal în industria cybersecurity și business software development, lucrând din Sydney, Melbourne, Auckland, Tokyo, Singapore, San Diego, Shanghai, Londra, München. A câștigat numeroase premii internaționale pentru marketing impact și creștere market share în regiunile EMEA și APAC.

 

Mirela Pintilie

Agency Manager NN Asigurări de Viață

Mirela Pintilie este Agency Manager la NN Asigurări de Viață din 2018, fiind responsabilă de Agenția Iași. S-a alăturat NN în urmă cu 16 ani și a evoluat de-a lungul timpului în diferite roluri din cadrul forței de vânzări NN, din care astăzi fac parte 1.600 de consultanți financiari și manageri. Pentru Mirela, NN este „locul în care tu contezi” și în care oamenii au susținere să se dezvolte profesional și personal, iar astăzi susține la rândul ei echipa de consultanți financiari să-și consolideze abilitățile și să-și atingă obiectivele.

 

David Petrea

Co-Fondator MBA Kids

David este un coach recunoscut în dezvoltare personală, educație financiară, vorbit în public și antreprenoriat pentru copii. Cu o experiență de peste trei ani în domeniu, David a avut ocazia să lucreze cu peste 1000 de copii, contribuind semnificativ la dezvoltarea lor personală, ajutându-i să își dezvolte chiar și prima afacere. Este co-fondatorul MBA Kids, prima academie de tip MBA dedicată copiilor din România, un proiect inovator care și-a propus să schimbe paradigma educațională tradițională. Alături de mama sa, care este logoped, a co-fondat Logorici, un blog dedicat cadrelor didactice, logopezilor și părinților interesați de combaterea tulburărilor de limbaj la copii, subliniind astfel angajamentul său profund față de educație și dezvoltare.

De asemenea, David Petrea este student la Politehnica și s-a distins printr-o activă participare la numeroase cursuri și concursuri naționale și internaționale de Vorbit în Public.

Prin toate aceste inițiative și realizări, David Petrea demonstrează o dedicare autentică pentru îmbunătățirea educației și dezvoltării personale a copiilor din România.