23 Aprilie 2021

Noutati

ASE București în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare anunță sesiunea de Admitere 2021 la programe de master, în perioada 23 - 27 iulie, inclusiv pentru programul de Master de Tehnici Actuariale - seria a XVI-a.

Programul de master TACT este singurul program de studii specializate care oferă recunoașterea a 3 din cele 6 examene de bază din partea Institute and Faculty of Actuaries din Marea Britanie.

Programul se desfășoară modular, între orele 18.00 și 21.00, și beneficiază și de prezența unor experti din piață - asigurări, investiții, management de risc.

NOU! Admiterea la acest program se face integral online, pe pagina admitere.ase.ro. Înscrierea se face în ordinea punctajelor obținute la interviu - o probă orală bazată pe o tematică specifică (destul de limitata - aprox 50 pag)

Pentru mai multe detalii: master@isf.ro

Programul de master de Tehnici Actuariale (TACT) este organizat în baza parteneriatului ASE București și Institutul de Studii Financiare cu suportul Asociației Române de Actuariat din anul 2005, din care au rezultat  15 serii, gradul de angajabilitate fiind de 95%.

Despre programul TACT:

- Grup țintă: persoane care lucreaza în instituții financiare

- 15 serii de absolvenți

- Discrepanța între cererea și oferta de actuari (fluctuații de personal, prevederi legale)

Programul este destinat persoanelor care lucrează în departamentele de actuariat, management de risc, underwriting, dezvoltare produse, investiții (portofolii, analiză financiară).

Admitere 2021

•             Interviu pe bază de tematică specifică - Asigurări și Finanțe private.

•             Candidaturi pe bază de dosar

•             Nota finală ține cont de media licență și de nota interviu

•             Pentru mai multe detalii vizitati pagina Admitere master

 

-