11 Aprilie 2024

Astăzi, 11 Aprilie 2024, ziua Educației Financiare, Institutul de Studii Financiare a primit din partea Președintelui României, Excelența sa, Klaus Werner IOHANNIS, distincția „Meritul Industrial și Comercial” în grad de Cavaler.

Decorația a fost înmânată de dl. Cosmin MARINESCU, Consilier Prezidențial, cu ocazia Forumului Educației Financiare, ediția a II-a, desfășurat la Banca Națională a României.

Decorația primită astăzi de către Institutul de Studii Financiare ne onorează. În continuare vom pune accent pe educația financiară a tuturor categoriilor de populație. Educația financiară a devenit deosebit de importantă pentru dezvoltarea unei țări. Un grad de educație financiară ridicat contribuie la o bună dezvoltare economică printr-o incluziune financiară ridicată” a declarat dl. Valentin IONESCU, Președintele ISF.

Decorația primită astăzi de către Institutul de Studii Financiare ne onorează și ne motivează pentru continuarea proiectelor de educație financiară. Suntem în proces de elaborare a Strategiei ISF pentru perioada 2024-2029, prin care, alături de proiectele destinate tinerelor generații, ne vom concentra asupra proiectelor de educație financiară destinate antreprenorilor și angajaților din companii și instituții”, a subliniat dl. Prof. univ. dr. Marian SIMINICĂ, Director Executiv ISF.

Amploarea programelor de educație financiară derulate de către Institutul de Studii Financiare, programe dedicate tuturor categoriilor socio-profesionale, dar mai ales rezultatele deosebite obținute în acest domeniu au fost astăzi recunoscute la cel mai înalt nivel. Este o onoare deosebită pentru noi, dar înainte de toate este o motivație suplimentară de a continua, de a dezvolta noi programe și noi proiecte de educație financiara.”, a conchis Directorul adjunct al ISF, dl. Cătălin CÂMPEANU.