03 Noiembrie 2022

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea “Titu Maiorescu” din București vă invită în data de 24 noiembrie 2022, ora 14:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.


Invitați speciali la sesiunea din 24 noiembrie:

Conf.univ.dr. Laura Elly NAGHI, Doctor în domeniul Finanţe - Asigurări cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor. A finalizat studii post-doctorale în cadrul ASE Bucureşti în domeniul asigurărilor. Are mai multe cărţi publicate în domeniul financiar, articole BDI şi participări la conferinţe internaţionale în mod frecvent. Trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) si profesori preuniversitari.

Alina SEBE este absolventă de Sociologie în cadrul Universității București și a unui master în Comunicare Corporativă. Alina și-a început activitatea profesională în HR în anul 2012, trecând prin diverse zone de expertiză (recrutare, training, dezvoltare organizațională). Din 2015 este în echipa UNIQA, iar în prezent coordonează activitatea de training și dezvoltare organizațională. Programele de dezvoltare coordonate pleacă de la realitatea că orice experiență ne transformă și că putem deveni cea mai bună versiune a noastră. 

Ciprian MIHALACHE – Director Departament Juridic și Conformitate, cu o experienţă de peste 14 ani în domeniul asigurărilor, 8 ani în domeniul leasingului. A coordonat și implementat multe proiecte în cadrul societăților la care lucrează, în aria legală și de conformitate: GDPR, IDD, Solvency II și altele. A participat la toate proiectele ASF de educație finaciară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu). De asemenea, a susținut acțiuni de educație și în media doi ani la rând prin două sesiuni pilot de educație financiară adresată copiilor în cadrul emisiunii „Școala din Familie”. A finalizat studiile la Facultatea Mihail Kogălniceanu din Iași, este membru al baroului București.

 

-